Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Производителят на минерална и изворна вода KMV придобива Кударант Бевъриджис

20.04.2017   |   Бизнес
 
Международната бутилираща компания и производител на минерална и изворна вода в Централна Европа Karlovarske mineralni vody (KMV) подписа обръзващо споразумение за придобиване на един от най-големите производители и дистрибутори на безалкохолни напитки в България – Куадрант Бевъриджис.
 
Кударант Бевъриджис е производител на минералната вода Bellissima и официална бутилираща компания на продуктите на PepsiCo в България – Pepsi, Mirinda, 7up, Evervess, на Pepsi-Lipton International и студения чай Lipton, както и на Gat Foods и соковете и нектари Prisun. С придобиването на компанията KMV ще изпълни целта си да включи местен водоизточник в портфолиото си, както и следва договора си с Pepsi за бутилиране в различни европейски страни.
 
"Развълнувани сме от влизането си на нов пазар. След успешно придобиване на две водещи бутилиращи компании в Унгария, ние продължаваме нашата стратегия да развиваме дейността си в други интересни чуждестранни пазари", сподели Алесандро Паскал, изпълнителен директор на KMV.
 
Сделката подлежи на регулаторно одобрение от Комисията за защита на конкуренцията в България, като се очаква да бъде приключена през първата половина на т.г.
     
Източник: Кударант Бевъриджис; Снимка: KMV

Ключови думи: Кударант Бевъриджис   KMV   минерална вода   Pepsi   Pepsi-Lipton   Gat Foods    

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...