Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Неохим–Димитровград търси апаратчик химически процеси

02.11.2016   |   Обяви за работа
 
Неохим–Димитровград търси апаратчик химически процеси/химическа водоочистка. Сред задълженията и отговорностите на позицията са обслужване на инсталация за предочистка на суровата вода, инсталация за частично и дълбоко обезсолена вода и реагентно стопанство към нея, както и прилежащите резервоари за вода.
 
Апаратчикът химически процеси участва пряко при подготовка, предаване и приемане на оборудването за и от ремонт, изпълнява аналитичен контрол в цеха, като отбира проби и извършва анализи, и спазва стриктно правилата по безопасност и здраве при работа.
 
Сред основните изисквания за заемане на позицията са средно образование с професионално направление химия и професионален опит на същата или сходна позиция.
 
Ако проявявате интерес, може да изпратите своя автобиография, мотивационно писмо и копие от диплома и документи за придобита квалификация до 15 ноември на имейл: personal@neochim.bg.
     
Източник: Неохим–Димитровград; Снимка: Pixabay

Ключови думи: Неохим–Димитровград   химическа водоочистка   предочистка  

Област: Обяви за работа  

Мозайка
FANUC
Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Обяви за работа

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...