Industry Info  
Festo
Festo

Bosch представи нова конвенционална пожароизвестителна централа FPC-500

09.04.2012   |   Бизнес
 

Наскоро Bosch Системи за сигурност представи нова конвенционална пожароизвестителна централа FPC-500, съобщиха от компанията.

„Централата се отличава с компактност, модерен дизайн и бърза и безпроблемна инсталация, конфигурация и употреба. Работата с централата е интуитивна и лесна – потребителите нямат нужда от предварителни познания за пожароизвестяване или пожарогасене, нито от допълнително обучение за работа с FPC-500. Тя разполага с цветно кодиран потребителски интерфейс – светодиоди индикират активните зони, показват информация за евентуални проблеми, както и за актуалния статус. Към централата е прикрепена илюстрирана кратка инструкция за употреба, където потребителят може да намери обяснения за най-важните й бутони и функции”, заявиха от Bosch Системи за сигурност.

„FPC-500 свежда фалшивите аларми до минимум, благодарение на функцията за засичане на пожар от два оптично-димни пожароизвестителя в една зона или в две различни зони. Освен това, централата предлага опция за проверка на събитието, след която да бъде потвърдена или отхвърлена пожарната тревога. Конвенционалната пожароизвестителна централа FPC 500 е оптимално решение за малки и средни приложения като магазини, офис сгради, училища, детски градини, музеи, изложбени зали, галерии, складове и производствени помещения”, допълниха от компанията.

     
Източник: Bosch

Ключови думи: Bosch   системи за сигурност   пожароизвестяване   FPC-500  

Област: Електроника  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...