Industry Info  
Festo
Festo

Siemens с нов продуктов каталог за системите за пожароизвестявяне Cerberus FIT

05.08.2015   |   Технологии
 
Направление Сградни технологии на Siemens съобщи, че клиентите на компанията могат да поръчат новия продуктов каталог на Siemens за конвенционално пожароизвестяване Ceberus FIT. Той е наличен както в хартиен формат, така и в три електронни варианта – ebook, pdf и HIT.
 
Новите системите за пожароизвестяване Cerberus FIT са предназначени за широк спектър от приложения. Благодарение на комплексното решение, предоставено от един доставчик, всички компоненти са функционално напълно съвместими. Гъвкавото програмиране на пожароизвестителните централи позволява работният процес да бъде оптимизиран за всяко отделно приложение, докато широката гама от детектори допринася допълнително за бързото и надеждно известяване в различните зони.
 
Акцент в конвекционалната система Cerberus FIT са контролните панели FC120. Чрез интуитивните бутони и информационния течнокристален дисплей те осигуряват бързо и лесно управление, като същевременно проверката за грешки в системата се извършва с графични индикатори и ясни звукови сигнали.
 
Конвенционалните детектори Cerberus FIT серия 110 използват интелигентна алгоритмична технология, с която бързо и прецизно засичат опасността от пожар, минимизирайки фалшивите аларми. Патентованата структура на камерата заедно с компенсацията на сигнала удължават експлоатационния живот на детекторите и значително намаляват отлагането на  прах и замърсявания. Когато детектор достигне лимита си на компенсация, жълтата светлина на индикатора сигнализира, че надеждността на устройството е намаляла значително и то трябва да бъде подменено. Зелената светлина на индикатора от своя страна помага за откриването на грешки в окабеляването, което допринася особено за намаляването на разходите за поддръжка и отстраняването на инсталационни проблеми.
     
Източник: Сименс, Сградни технологии

Ключови думи: Siemens   Cerberus FIT   системите за пожароизвестявяне  

Област: Технологии  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...