Industry Info  
Festo
Festo

Предстои първо издание на Save the Life 2015

11.03.2015   |   Предстоящо
 
Първото издание на специализираното изложение и конференция за управление и контрол при бедствия и аварии Save the Life 2015 ще се проведе в София от 11 до 13 март 2015 г., съобщават от Виа Експо. 
 
"Целта на Save the Life е да популяризира международния опит и технологии. Събитието е насочено към инфраструктурни оператори, ръководители на противопожарни служби, спасителни, военни, охранителни и правителствени организации, общини, експерти по градско планиране, архитекти и др.", подчертават организаторите.
 
Изложението представя новостите при системите за ранно оповестяване и наблюдение, аварийно-спасителната техника в случаи на пожар, земетресение, наводнение, както и медицинско оборудване, ИКТ, лични предпазни средства и облекло, гражданска защита, техника за възстановяване и реконструкция и др.
 
Специализираната конференция ще бъде посетена от експерти от Международната асоциация за комуникации относно риска и кризите, Българска академия на науките, Университетите в Цукуба ( Япония) и Рим (Италия) и др. Фокус в нея ще бъде поставен на устойчивостта на градовете, подготовката на гражданите в бедствени ситуации, наличните застрахователни инструменти и др.
 
Паралелно със Save the Life се провеждат и международните събития: Smart Cities (интелигентни градове), Save the Planet (управление на отпадъци) и ЕЕ и ВЕ (енергийна ефективност и възобновяема енергия).  
 
Повече информация може да намерите на сайта на Виа Експо.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Save the Life   управление на бедствия и аварии   Via Expo   Виа Експо  

Област: Предстоящо  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Предстоящо

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...